Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Vem är Jessica Pettersson?

Publicerad 2012-06-22 13:26:50 i Ord från coacherna

För att verkligen lära känna våra tränare så tar vi ett snack med dem båda. Först ut var Jessica Pettersson.

Kort info:
Jessica Pettersson kom till Åby IBK redan som 10 åring. Och har under sina 14 år på plan hunnit med både ungdomsspel och seniorspel. Hon även spelat i Munka Ljungbys damlag (Division 2) ,och kommer mest troligt att återvända dit till hösten. En tuff spelare som klarar av att leverera som back, center och forward. Och har mycket erfarenheter inom skott och taktik.

Som tränare har hon coachat både killar och tjejer mellan åldrarna 11 - 16 år gamla. Hennes styrka som tränare är att hon är väldigt motiverad och engagerad, rak på sak och använder sig ofta av sina praktiska kunskaper för att visa och förklara.


Nu har hon tagit på sig att coacha årets F16 och F15 lag tillsammans med Ida "Sillen" Persson.

5 frågor

Vad är viktigast, vinst eller utveckling?
Utveckling, utan tvekan! Men med en bra utveckling kommer också vinsterna.

Som tränare, vad är de viktigaste egenskaperna man ska ha enligt dig?
Ödmjuk, Kunnig, Rättvis och Bestämd.


Är det skillnad på att träna killar eller tjejer?
STOR SKILLNAD!


Du är tränare & spelare, vilket är tuffast?

Att vara tränare är tuffare. Som spelare har man en tränares regler, övningar och spel idéer att följa. Som tränare måste du försöka komma med egna spel idéer & sen få hela laget att förstå innebörden med det, så att de kan utföra det i praktiken.

Din tränarkollega "Sillen", hur är hon att samarbeta med?
Jag är fruktansvärt glad att ha Sillen vid min sida, som jag kan bolla idéer med. Jag tror att denna säsongen kommer att bli lärorik för oss båda. Ida tänker innebandy precis som jag, så jag tror att vårt samarbete kan göra stor nytta på planen för tjejerna. Ida har ett hjärta av guld & kommer att tillföra mycket med sin positiva inställning och peppning!



Vi tackar Jessica för svaren & glöm inte att titta in i helgen för Idas intervju! ;)
Glad midsommar på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela