Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Jessika Pettersson kommenterar sin skada

Publicerad 2012-01-28 17:11:28 i Match

"Jag lever och mår bra efter omständigheterna. Ett uttänjt ledband och en söndrig menisk blev resultatet efter gårdagens match. Idag är jag väldigt öm och rörelsen är väl inte den bästa men det var skönt att få bekräftat att det inte var allvarligare. Vet inte hur det kommer se ut framöver med träningar och övrigt, det får jag diskutera med min sjukgymnast. Jag har iallafall meddelat Stefan att jag inte tränar på tisdag ;) "

Snabb sammanfattning av kvällens äventyr i Broby

Publicerad 2012-01-28 02:00:53 i Match

Om kvällens match finns mycket att säga. Referat kommer upp under dagen men nedan följer en kort sammanfattning.

Trots en grym insats från vår sida ville inte bollen som vi ville. Göinge fick in några riktiga turbollar medan vi slet som djur utan reslutat. Med dryga halvminuten kvar låg vi under med två bollar. Då drabbade Jessica Pettersson, #4 ihop med två Göingespelare vilket resulterade i ett skadat knä. Läget bedömdes som allvarligt och ambulans tillkallades då Pettersson själv misstänkte en allvarligare skada. För att minska risken för ytterligare skador togs beslutet att inte flytta Pettersson från planen och i väntan på ambulansen som dröjde togs beslutet att avbryta matchen trots protester från Pettersson ;).  "- Ni avbryter INTE matchen, vad ni än gör!" Göinge tog där med "hem vinsten" med 5-3. (Väl på sjukhuset konstaterades att det troligen är ledbandet som fått sig en känga. Röntgen kommer att genomföras under natten och visar det inte något kommer Pettersson skrivas ut med)

Även om inte det inte blev några poäng för vår del gjorde vi sammanfattningsvis en bra match. Vi fick inte riktigt till de spel som vi egentligen kan spela. Men trots förlusten vill jag hylla våra fantastiska "mini-juniorer" för en OTROLIG INSATS. Linda Nilsson gjorde inte mindre än ett mål och en assist, Maja Olsson var även hon nära att peta in bollen och Terese Bond tvekade inte att sätta sig i mål vid matchens enda straff. NI som tvekar på att 14- åringar inte platsar i damlaget.... Släng er i väggen! Dessa tjejer är med både mentalt och tekniskt. Med lite övning och rutin kommer de ta plats utan problem. Så summan av kardemumman, ett nederlag poängmässigt? Ja. Ett nederlag för laget? NEJ! Det krävs mer än såhär för att sätta Åbydamerna i obalans. 

                  Vi vill, vi kan och vi ska!




 

 

4-3

Publicerad 2012-01-27 20:58:19 i Allmänt

Andra perioden slut

3-3

Publicerad 2012-01-27 20:41:13 i Allmänt

Arta & Linda.

Juniorerna regerar!

Publicerad 2012-01-27 20:05:01 i Allmänt

Linda Nilsson (!!!!) drar in Åbys första mål för kvällen & kvitterar därmed efter Göinges turmål.

1-1

Erika Råå - "full patte"

Publicerad 2012-01-27 17:25:10 i Allmänt

Erika Råå #22, får avsluta dagens intervjuer bara timmarna före kvällens match:

- Sjukt laddad idag fast det är fredag och borta match. Ska köra skiten ur mig ikväll och hoppas alla går för 3 pinnar. De gör alltid jag i alla fall. Sen håller vi helg. :) full patte. ;)


(inlägget gjordes via mobil, därav bildlösheten)

Sofi Bond - "Ett mål i röven ska och kan lätt ändras till två framåt"

Publicerad 2012-01-27 14:00:00 i Allmänt

Sofi Bond, #13 om sin väldigt lyxiga uppladdning:

-
Idag är det en annorlunda uppladdning på grund av att jag går i skolan till fem... Så dagens matchuppladdning består av spabehandlingar i skolan, mat och eventuellt en powernap i bilen påväg till match.. Haha!

Hur ser din uppladdning ut en mindre "stressig" dag?

-
Det brukar vara min mamma (mamma Bond) som är på mig om att äta rejält med mat innan match. Utan henne så hade jag nog glömt hälften av mina matchsaker i packningen. Men en stadig frukost ska man ha har jag lärt mig... OCH MUSIK!!

Kvällens match då, vad krävs av oss för att ta hem tre poäng?

- Det gäller för oss att gå in med rätt inställning från början. Mer än så finns egentligen inte att säga. Så länge vi inte hänger med huvudet så kommer vi vinna! (ett mål i röven ska och kan lätt ändras till två framåt).


Sofi Bond t.h.

Petra Magnusson - "Kör på rutin"

Publicerad 2012-01-27 12:30:00 i Match

Petra Magnusson, #19 laddar upp!

- Hmm, jag laddar nog inte upp på något speciellt sätt. Just nu är jag på jobbet, tar hand om dem små. Förr hade jag det annorlunda, då ville jag ofta göra på ett visst sätt och hade vissa ritualer som speciella matchtrosor, packa väskan på ett visst sätt, äta och tänka på ett visst sätt. Men nu när man är gammal så har man andra saker att tänka på så som jobb, hemma, barnen, mat osv. Så tyvärr är jag ingen som laddar på något speciellt sätt nu för tiden. Gammal i gamet, då kör man på rutin ;) 


Coach Stefan om kvällens sammandrabbning

Publicerad 2012-01-27 12:16:01 i Allmänt

Vår kära men stentuffa coach Stefan Magnusson kommenterar läget inför kvällen:

- Kvällens match blir tuff, några spelare borta pga sjukdomar. Vi tar med två stycken från F14.
Vilket visade sig på gårdagens träning att det fungerade mycket bra. Gör tjejerna det de ska och har tålamod & viljan så tar vi 3p med oss hem ikväll.

Jessica Pettersson om kvällens match

Publicerad 2012-01-27 10:30:00 i Match

Jessica Pettersson, #4 om kvällens match.

Först & främst, hur laddar du upp inför match?

-
Mamma Bond har lärt mig att man ska äta en stadig frukost innan match. Och då är det bäst att lyssna! Skämt & sido... Men inför en match är jag väldigt noga med att ha ätit bra hela dagen och fått i mig mycket vätska. Det är väl egentligen den största uppladdningen. Sen går jag in i min egen lilla bubbla timmarna innan matchstart och försökert skaffa mig en så positiv känsla som möjligt. Packar alltid matchväskan en timme innan match & alltid på samma sätt (jag är väldigt vidskeplig). Sen är det viktigt att leka olika lekar till matchen i bilen om vi har bortamatch (helst ska jag vinna). Sen måste jag ha min red bull innan match!

Matchen ikväll då, har du några tankar om den?

- Jag kommer inte ihåg så mycket från förra matchen om jag ska vara ärlig. Jag var ju opererad och gick fortfarande runt med gips. Men jag hoppas att vi spelar runt bollen som som vi kan och har gjort de senaste stäningarna. För då är jag övertygad om att Göinge får det svårt ikväll. Vi har ju ett par spelare borta på grund av sjukdom men så som F14- tjejerna spelade igår kommer det absolut inte bli några problem. Vi åker inte till Göinge för att få stryk en fredagskväll!



Vi vill, vi kan, vi ska!

Publicerad 2012-01-27 09:09:28 i Match

GAMEDAY



KLOCKAN 20.00 I BROBY SPORTHALL. KOM DIT OCH STÖTTA OSS! OM INTE, FÖLJ LIVEUPPDATERINGEN HÄR PÅ BLOGGEN.

UNDER DAGEN KOMMER SPELARE FRÅN ÅBYDAMERNA SJÄLVA KOMMENTERA HUR DE LADDAR UPP INFÖR MATCHEN. SÅ KIKA IN!






         VS.

Träning - torsdag 26/1

Publicerad 2012-01-26 22:22:29 i Träning

Vilken träning! Även från sidan av planen kändes koncentrationen flöda. Erika höll i uppvärming och övningar och från min plats på bänken såg allting ut att löpa fint. Spelet satt som en smäck; passningarna gick dit de skulle, tempot var högt och femmorna såg väl sammansvetsade ut i både anfall och försvar. Bra jobbat tjejer!

Dessutom hade vi idag äran att ha fem "juniorer" med på träningen. Astrid, Teres, Linda, Maja och Emilia från F14 agerade för dagen damlagsspelare och gjorde verkligen ett superjobb. Imorgon hänger de med på matchen i Broby och de som anser att dessa spelare inte är något motstånd bör tänka om. Det är nämligen riv i dessa tjejer. Imorgon efter matchen kommer tjejerna själva få kommentera sin medverkan och känslan att få gå upp och spela i damlaget! Vi är oerhört glada för att de vill komma upp och spela med oss, nytt blod är oerhört viktigt för utvecklingen!


Vi tar med koncentrationen och glädjen till morgondagens match, då ska Göinge få sig en rejäl utmaning att bita i. Vi vill, vi kan och vi ska!

Fem glada F14 tjejer som idag fick chansen att träna med damlaget! Teres (längst till vänster) är målvakt och räddade hela 78% av bollarna. Inte så illa!
f.v. Teres, Astrid, Maja, Emilia, Linda

 

Erika Råå som idag höll en stor del av träningen

 

Full fokus

Träning på gång!

Publicerad 2012-01-26 17:59:53 i Träning

Alldeles strax är det dags att bege sig ner till hallen för ännu en träning med ett glatt gäng Åbydamer! Även om jag personligen inte kan delta på grund av sjukdom så är det alltid lika roligt att gå ner och träffa alla härliga tjejer (& självklart våra kära tränare). Idag ligger full fokus på morgondagens match mot Göinge och om jag inte hört fel ska Erika återigen ta täten och leda delar av träningen.

Varför inte ta tillfället i akt att komma ner och kika på oss?

Hanna Lindskog lämnar

Publicerad 2012-01-26 12:43:08 i Allmänt

Inför säsongen 11/12 fick Åbydamerna ett målvaktande stjärnskott i form av Hanna Lindskog. Tidigare har Hanna varit målvakt i Ängelholm och under hösten har hon hjälpt framförallt lagets andra målvakter och självklart resten av laget med sina kunskaper. Men nu är det alltså klart att hon lämnar Åby IBKs damlag för att återigen satsa på sin karriär som målvakt i Ängelholm. Vi tackar Hanna för en väl genomförd höst och önskar henne all lycka i Ängelholm! Jag kontaktade Hanna för en kommentar:

Hej!
Jag gick till åby denna säsongen tack vare att jag trodde att jag inte skulle ha tid för innebandyn på det sättet jag har haft innan pga av jobb. Även för att det är ett så roligt lag som det är, där många av spelarna står mig väldigt nära. Men nu har jag fått ett bra schema och känner att jag har mer tid på just innebandyn. Så därför har jag valt att gå till Fbc Ängelholm, en klubb som jag känner väl och som känner mig. Jag valde ängelholm för att det är en klubb som man kan utvecklas i då dem har fler lag på damsidan. Trots detta beslutet kommer jag att följa mina tjejer i åby ändå, genom att närvara på dem träningar jag kan.( Främst för att stötta och hjälpa dem 2 duktiga målvakterna dem har och även för att försöka att få upp yngre målvakter som kan slåss om en plats i damlaget till nästa år.) men även för att det är ett så härligt gäng. Så även att jag kommer att spela i Ängelholm resten av säsongen, kommer jag fortfarande se mig som en i åbys damlag och jag kommer pusha på er alla så mycket jag bara kan.

Vi vill, vi kan, vi ska.

Tack för ordet!
/Hanna Lindskog


3 blir 2. Hanna Lindskog i mitten lämnar Åby IBK för Ängelholm.

Några ord om lagmentalitet

Publicerad 2012-01-26 10:00:00 i Allmänt

Mentaliteten i ett lag är minst lika viktig i ett lag som den fysiska styrkan. Som lag spenderar man mycket tid ihop och det är så otroligt viktigt att kommunicera. Både utanför och på plan! Det är också viktigt att tänka på hur man kommunicerar. Bara tonen och hur man uttrycker en åsikt kan avgöra hur en lagkamrat presterar.

Jag vill lyfta kamratskapet i innebandyn och idrotten. Alla idrottsutövare måste alla ta ett steg tillbaka och rannsaka oss själva. Hur beter jag mig? Hur uttrycker jag mig? Vad kan jag göra för att förbättra stämningen? Positivitet är nycklen till framgång! Vi är alla tävlingsinriktade men för den sakens skull går det inte att drämma klubban i sargen eller skrika på sina medspelare bara för att spelet inte fungerar. Svälj att passen blev kass och gå vidare. Det är inte hela världen och framförallt kommer nästa pass bara bli sämre- för negativa tankar påverkar hur vi presterar.

Man kan inte bygga ett hus på en ostabil grund med sprickor, hur ska man då kunna bygga ett lag på det? Så tänk på det alla innebandyspelare, eller ja, alla idrottsutövanden där ute. Var positiva och uppmuntra varandra! Här nedanför har jag satt ihop en liten lista på små saker som kan göra stora förändringar i ett lag! 

  • Tänk positivt i alla lägen! Vänd på situationen och tänk efter. Vad blev fel och vad kan jag göra för att det ska bli bättre nästa gång?
  • Uppmuntra varandra! En klapp på axeln eller ett glatt tillrop kan höja en spelares självförtroende på ett sätt som vi nog inte tänker på.
  • Sluta konkurrera inom laget. Titta inte snett på medspelare som är bättre/sämre. Alla har kvaliteter att bidra med!
  • Gör saker tillsammans som lag! Återigen, att känna varandra mer än på plan gör otroligt mycket för spelet. Tillit är A & O.
  • Bry er om varandra & ställ upp för varandra. Hur mår du idag? - en fråga som betyder mycket.





                                             Så ta efter oss Åbydamer - DELA GLÄDJE!

Match mot Göinge!

Publicerad 2012-01-25 20:53:21 i Match

På fredag tar Åbydamerna sig till Broby för att möte Göinge. Göinge ligger för närvarande åtta i tabellen mot vår femte plats. Dock har de endast sex poäng mot våra sexton vilket säkerligen gör Göinge extra hungriga!
Senast mötte vi Göinge i oktober på hemma plan och då gick följande att läsa på bloggen:

"Seriematch nummer 2 gick bra. Åbydamerna mötte som bekant Göinge på hemmaplan och efter en segstartad match så står det till sist 4-0 på resultattavlan. Det var en relativt lugn match utan utvisningar, och damerna visade emellanåt upp en mycket bra innebandy. Tålamodet fanns där och även om vi inte alltid fick till våra avslut så gick fyra av skotten in. Nästa match är mot Göinge igen, och denna gång i skånemästerskapen som vi lyckats ta oss vidare i. Det är en helt ny match och vi börjar med 0-0 på tavlan igen. Det gäller att ha huvudet med oss, då det är ett revanschsuget Göinge som kommer!


Period 1 (1-0)
9.36 1-0 Erica Råå assisterad av Sofi Bond

Period 2 (2-0)
12.03 2-0 Arta Tahiri assisterad av Catrin Klest
16.32 3-0 Caroline Skogg utan assist

Period 3 (1-0)
5.34 4-0 Erica Råå assisterad av Sofi Bond"


Nu är revanshmatchen kommen och vi åbydamer kommer lägga full fokus på matchen under morgondagens träning.


Så ge er själva en trevlig fredagskväll och häng med oss till Broby! 20.00 drar matchen igång.

Träning- tisdag 25/1

Publicerad 2012-01-25 18:33:07 i Allmänt

Under gårdagens träning gjorde vi något som är otroligt viktigt- vi satt ner och pratade. Under mötet lyfte vi olika frågor och diskuterade hur vi ska kunna förbättras som lag. Även i de bästa lag finns saker att förbättra och vi Åbydamer strävar efter att hela tiden kommunicera med varandra för att kunna prestera på topp!

De 45 minuter som återstod användes uteslutande till spel och som vanligt var energin på topp!

Kan ni er innebandyhistoria?

Publicerad 2012-01-23 14:00:00 i Allmänt

Innebandy. Klubba, boll, fem spelare på plan & en målvakt i vardera lag. Utvisningar, anfall, försvar, frislag och straffar, passningar och uppspel. 3*20 minuter och två domare. Det finns mycket att säga om innebandy som sport. Reglerna kan vi och vi vet (för det mesta) hur det hela går till. Men vad vet vi egentligen om sporten som sådan? För mig som är intresserad av historia är det i varje fall väldigt intressant att veta. Om inte annat så är allmänbildning en av de saker svenskarna värderar högst ;)

Om innebandy

Innebandy är en sport med svenskt ursprung. Efter att ha vuxit lavinartat under 80- och 90-talet är innebandyn numer landets största inomhusidrott.

En ny sport föds
Populariteten bland annat på landets fritidsgårdar under 1970-talet ledde till att renodlade innebandyklubbar startades. Först ut var Sala IBK 1979 och de var drivande när innebandysporten började organisera sig.

I november 1981 bildades Svenska Innebandyförbundet. 15 föreningar närvarade vid bildandemötet i Sala. Innebandyn lyckades sedan få ett rekordsnabbt antagande till Riksidrottsförbundet, där man kom med redan 1985.

Stor tillväxt
I och med medlemskapet i RF tog utvecklingen ytterligare fart. Rikstäckande seriespel drogs igång och antalet spelare och föreningar växte ännu mer.

1985 låg antalet föreningar på 165. Fem år senare passerades 1000-gränsen! Under samma period tiodubblades antalet spelare från 2 500 till 25 000.

Det stora genombrottet, då gemene man fick upp ögonen för innebandy, var 1996 vid historiens första VM-turnering. I Globen var hela 15 106 åskådare på plats och såg innebandyns första VM-final. Publiksiffran står sig än idag som svenskt inomhusrekord för tävlingsidrott.


Innebandyn idag
Antalet licensierade spelare ligger strax över 120 000, vilket gör innebandyn till landets största inomhusidrott. Största delen spelare är ungdomar och innebandyn är populär bland både tjejer och killar.

Sporten har en bra spridning över hela riket. Enligt statistiken för lokalt aktivitetsstöd 2008 fanns det aktiva innebandyklubbar i 263 av Sveriges 290 kommuner. Med den noteringen ligger innebandyn på andra plats efter fotbollen.

Beräkningar säger att närmare en halv miljon svenskar regelbundet spelar innebandy i föreningar, genom Korpen, på skolor och arbetsplatser.

Ute i landet administreras av distriktsförbunden som är 22 stycken till antalet.


Elitserien och Svenska Superligan
Högsta serien för damer heter Elitserien. Herrarnas högsta serie heter Svenska Superligan. Dessa serier består av vardera 14 lag.

Varje säsong avslutas i april med ett gemensamt finalarrangemang. Under sex år hölls detta i Globen men 2011 och 2012 kommer finalerna att spelas i Malmö Arena. Efterfrågan på biljetter är alltid stor och gällande publikrekord är från herrarnas SM-final 2005 (AIK-Warberg). Den matchen sågs av 14 656 åskådare.

Regerande mästare på damsidan är Rönnby och på herrsidan Storvreta.


Sverige är världsledande
I innebandyhistorien är Sverige det land som har tagit hem flest VM-guld. De andra nationerna jagar och framför allt är det just nu Finland, Schweiz och Tjeckien som utmanar Sverige om de ädlaste medaljerna.

Sverige regerande världsmästare för damseniorer, damjuniorer och herrjuniorer. På herrseniorsidan är Finland regerande världsmästare inför det hemma-VM som man spelar i december 2010.


Internationellt
Innebandyns internationella namn är floorball. 1986 hade Sverige, Finland och Schweiz ett möte där man bildade IFF (International Floorball Federation). Antalet nya medlemsnationer kommer in i en strid ström och är nu uppe i 52.

I december 2008 gav Internationella Olympiska Kommittén sitt erkännande till innebandyn, vilket är ett första steg för idrotter som har en strävan att komma upp på OS-programmet.

Hämtat från: http://www.innebandy.se/sv/Om-innebandy/

Gratulerar Arta!

Publicerad 2012-01-23 00:09:39 i Allmänt

Jag vill ta tillfället i akt och gratulera Arta Tahiri för antagningen till Filbornaskolans innebandyprogram!

Inte så illa!

Publicerad 2012-01-22 16:31:54 i Nytt i innebandyvärlden


FCH-trio i blågult

Innebandy. Tre spelare från FC Helsingborg har tagits ut i det U 19-landslag som ska möta Finland i Joensuu den 4 februari. Oliver Johansson, Mattias Bremer och Joachim Rosengren ska försöka att ta revansch på finländarna efter 11–5-förlusten senast.

För övrigt spelar U 19-landslaget VM under våren 2013.


Hämtat från: http://hd.se/sport/2012/01/19/fch-trio-i-blagult/


Vi önskar trion från FCH och resten av U19- landslaget lycka till!

"Det är inte vårt problem- ni får lämna WO"

Publicerad 2012-01-22 16:00:00 i Allmänt

Hur var det nu med att vara sportslig? Att tvinga ett motståndarlag som ber om att få en match flyttad på grund av sjukdom och skador att lämna WO är väldigt fult. Fult och fegt. Särskilt som laget i fråga ligger i toppen av tabellen. Och jag som trodde att man ville vinna ärligt. Men det kanske bara är jag? Att sedan "vinsten" firades gör det hela än mer hysteriskt patetiskt. Incidenten har inte med oss Åbydamer att göra men alla med något innanför pannbenet kan nog räkna ut vilka det gäller med hjälp av en kik i resultatprogrammet...

Källa: Anonym

Torsdagsträningen avklarad!

Publicerad 2012-01-19 22:48:58 i Träning

I ärlighetens namn kan väl inte sägas att dagens träning var så seriös, särskilt inte i jämförelse med tisdagens fokuserade träning! Lite skador som spökade och en allmän slitenhet i laget smittade av sig på träningen. Men som vanligt haglade skratten och humöret var trots allt på topp! Dessutom gick övningarna ändå bra trots att allt. De sista 40 minuterna ägnades åt spel där både Stefan och Filip (i foppatofflor?!) ryckte in och lirare. Många skratt och mycket stoj. Det passade kort sagt bra med en avslappnad träning utan krav på allt för mycket prestation sista träningen innan en matchledig helg. Ibland behöver man få lattja av sig och bara ha kul tillsammans. Det är viktigt för att stå ut med varandra ;) 


Som sagt: Vi delar glädje!


























Träning - tisdag 17/1

Publicerad 2012-01-18 20:21:45 i Träning

Gårdagens träning leddes under Erika Råås varma stålhand. Vi började kvällen i idrottshallens källare med vanlig hederlig uppvärmning och avslutades med ett parti svanstagen. Mycket seriöst gick det till vill jag lova! Se bilder nedan. Väl uppe, värmdes det målvakter och vi spenderade en stor del av träningen åt olika passningsövningar. Koncentrationen var på topp & allting rullade fint; både bollar och uppmuntrande kommentarer. Träningen avslutades med herren på täppan på liten plan! Idag sitter träningsvärken som en smäck ;)




Nu kör vi igång igen!

Publicerad 2012-01-18 18:59:11 i Allmänt

Kära kära bloggläsare!

I mitten av December så annonserade Catrin ut att hon ville lämna över Åbydamernas blogg i någon annans regi. Vår käre tränare Stefan Magnusson frågade mig om jag kunde tänka mig att ta över efter Catrin och nu,  efter många turer är jag äntligen här! Mitt namn är Elin Lindberg och det är jag som i fortsättningen kommer driva bloggen. Även om bloggen självklart kommer fokusera på innebandy och framförallt Åbydamernas resa genom säsongen 11/12 känner jag att det vore på sin plats att jag presenterar mig.

Jag är nitton år gammal och påbörjade min "innebandykarriär" så sent som förra året. Hösten 10 tog jag mina första stapplande steg i Klippans idrottshall. En innebandyplan var nog den sista plats jag förställt mig på då mitt bollsinne tidigare låg under all kritik... Hur det står till nu tänker jag inte uttala mig om men nog är det enligt mig bättre än tidigare. Under det dryga ett och ett halvt år som passerat sedan jag började spela har jag hunnit med två operationer och otaliga besök hos sjukgymnasten. Att innebandy är säkert är det ingen som påstått ;) Faktiskt är det så att jag nästan precis kommit igång med att träna på allvar igen. Under hösten har jag mest levt jävelskap nere på träningar och under matcher. Om det är någon som kan bära en sjukväska med stil så är det jag! För övrigt bor jag i Klippan, gillar mat (mat ska man äta mycket och ofta) och förutom innebandy och träning har jag ett stort intresse till mode. Så förvånas inte om det dyker upp lite innebandyrelaterade trender här på bloggen! Till vardags pluggar jag för tillfället affärsjuridik vid Lunds universitet och när tid finns så jobbar jag som lärarvikarie.

Avslutningsvis skulle jag vilja tacka för det här förtroendet och jag hoppas att ni som följde bloggen under Catrins strålande ledning fortsätter följa med oss Åbydamer under våra bravader! 

// Elin Lindberg #66




Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela