Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Träning - torsdag 26/1

Publicerad 2012-01-26 22:22:29 i Träning

Vilken träning! Även från sidan av planen kändes koncentrationen flöda. Erika höll i uppvärming och övningar och från min plats på bänken såg allting ut att löpa fint. Spelet satt som en smäck; passningarna gick dit de skulle, tempot var högt och femmorna såg väl sammansvetsade ut i både anfall och försvar. Bra jobbat tjejer!

Dessutom hade vi idag äran att ha fem "juniorer" med på träningen. Astrid, Teres, Linda, Maja och Emilia från F14 agerade för dagen damlagsspelare och gjorde verkligen ett superjobb. Imorgon hänger de med på matchen i Broby och de som anser att dessa spelare inte är något motstånd bör tänka om. Det är nämligen riv i dessa tjejer. Imorgon efter matchen kommer tjejerna själva få kommentera sin medverkan och känslan att få gå upp och spela i damlaget! Vi är oerhört glada för att de vill komma upp och spela med oss, nytt blod är oerhört viktigt för utvecklingen!


Vi tar med koncentrationen och glädjen till morgondagens match, då ska Göinge få sig en rejäl utmaning att bita i. Vi vill, vi kan och vi ska!

Fem glada F14 tjejer som idag fick chansen att träna med damlaget! Teres (längst till vänster) är målvakt och räddade hela 78% av bollarna. Inte så illa!
f.v. Teres, Astrid, Maja, Emilia, Linda

 

Erika Råå som idag höll en stor del av träningen

 

Full fokus

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela