Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Let's talk USM!

Publicerad 2012-08-24 17:07:00 i Allmänt

USM 2012 - FLICKOR 16

För första gången anmäler Åby IBK ett lag till USM, satsningen har gjorts på F16 laget.

F16 kommer att spela gruppspelet i Kungsgårdshallen i Ängelholm den 15 september!
I vår grupp hittar vi även de tidagare mästarna Malmö FBC, FBC Engelholm och LUGI. Endast 4 lag från Skåne har anmält sig till USM F16. Men trotts detta är Åby tjejerna förväntasfulla och laddade inför SM.
 
Vad vet vi om de andra lagen? 
Klart vi håller koll på motståndarna, men det var ett tag sen vi mötte dem.
Både LUGI och FBC har vi i serien och det är tuffa lag som gärna spelar hårt i närkamperna. 
FBC Engelholm är ett lag som inte bara är kända för sina knallorangea Kalle Anka, strumpor men också för sina tekniskt duktiga spelare. Det är ett lag som är väldigt duktiga på fasta situationer och dessa kommer vi med full kraft att ta hand om, vad mer? .. jadu, upp till bevis!
LUGI  är ett lag som påminner om FBC Engelholm, men den största skillnaden är deras löpstarka spelare. Lunds tjejerna kan både springa SNABBT och LÄNGE. Deras tekniska spelar är något som vi får se upp med, men efter tuff försäsongsträning så ger sig Åby in på detta!
Malmö FBC - Ett väldigt duktigt lag spelmässigt, men även när det gäller att kommentera domarnas uppgifter. Laget har stor potential inför framtiden, med sina rosa dräkter och många Allstar  spelare!

Spelchemat:

12.30 - FCB Engelholm

15.00 - Malmö FBC
 
17.30 - LUGI

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela