Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

TRÄNINGSMATCH!

Publicerad 2012-09-13 18:26:00 i Match

GAMEDAY!

Ikväll sätts laget på prov när de möter Munkas Damlag!
Klockan 20.00 startar träningsmatchen, ute i MunkaHallen!

Nu gäller det för laget att visa sina styrkor, komma in  i det intränade spelsättet och att verkligen ha fokus på rätt ställe.
Detta damlaget har tidigare spelat i Division 2 och har haft många rutinerade spelare, men denna säsongen kommer de att spela i Division 3.
Laget som under flera veckor har spelat ihop sig inför SM har nu fått möjlighet att möta tuffare motstånd och göra de sista justeringarna i femmorna inför SM på lördag! Både spelare och ledare ser fram emot att få gå in på plan och visa att Åby är mer än ett "Ängagäng från en liten håla vid namn Klippan". Åby är ett lag med mycket vilja och en stark kämparglöd.
____________________________________________________________________________
Lite kloka ord och hälsningar från  Budapest!
Engagemang- Motivation- Tålamod!

Inget lag är bättre än vad VI gör dem!

Laget före Jaget!

Det är verkligen inte bra tajming att åka på semester nu! Men jag vet att vi kommer ha det super trevligt på fikan efter träningen! Gå in, ge gärnet och visa att ett starkt lag vinner oavsett resultat!

// #4, Viviana Lundberg

_____________________________________________________________________________

Tid: 20:00
Plats: Munka Ljungbys Idrottshall
 Munka Ljungby  VS Åby IBK F16

Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela