Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Svartögonen ger svar på tal

Publicerad 2012-02-12 20:28:35 i Allmänt

"Åby måste vara väldigt besvikna med säsongen så här långt efter att ha målat upp sig själva till ett av favoritlagen innan serien startade. Troligen kommer dom att vara rejält laddade i morgon. Normalt så skulle man vara orolig för en reaktion efter vår fenomenala tredje period senast men inte i morgon. Som tränare är det en dröm att möta ett lag som bjuder oss på så mycket tändvätska genom sitt snack. Jag räknar med att dom svarta ögonen är på plats redan från start i morgon. "


Så löd ett stycke i ett inlägg författat av FCHs tränare Måns Gilén på FCHs blogg inför helgens match. Till att börja med kan sägas att vi Åbydamer inte är det minsta besvikna vad gäller vår prestation under den gågna säsongen. Vi gick in i serien med gott mod, ett bra lag och en som alltid positiv inställning! Att sedan omgivningen uppfattat vårt hopp om framgång som övermod är bara sorgligt för dem själva... 

  Hur en säsong kommer gå vet ingen då det är många faktorer som avgör hur serien slutar. Vi hade och har fortfarande ett bra lag och än är säsongen inte slut! Så besvikna är det minsta vi är. Vi är tvärtemot stolta över vad vi åstadkommit med tanke på att vi inför sommarträningen var ett helt nytt lag. I våra ögon är vi fortfarande ett favoritlag. För vi har en jävla kvalitet på sammanhållningen i vårt lag, och det mina vänner, är något att se upp till! 

Och under dagens match var det FCH som stod för tändvätskan. Gilén själv fick faktiskt domaren att tända till rejält när han påväg till en skadad spelare mumlade otrevligheter. Ett blås i pipan, en tyst idrottshall och en högljud tillsägelse av domaren att hjälpa sin spelare istället för att tillrättavisa domaren blev resultatet! *pinsamt*


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela