Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Råbocka Outdoor Cup!

Publicerad 2012-08-15 23:46:00 i Allmänt

Åby tjejerna har under en längre tid snackat ihop sig om vem som ska spela med vem, och hur och var. I förra veckan gick denna stora cup av stapeln.


Lag Hakuna Matata:
Lag Hakuna Matata bestod av 9 tjejer från blandade åldrar:

Alena Mustafic - Back.
Arta Tahiri - Center
Emilia Cleasby - Back
Kajsa Laitila - Målvakt
Mia Klint- Forward
My Danielsson - Center
Olivia Ågren - Målvakt/forward
Rebecca Pettersson - Back
Viviana Lundberg - Back

HM tog sig obesegrade igenom cupen, vann gruppen och tog sig hela vägen finalen. Men vägen till finalen var både tuff och smärtsam. Efter en udda incident i sista gruppspels matchen förlorade Hakuna Matata två spelare. Den första med dubbelbokade aktiviteter och den andra i en tuff närkamp som slutade med en U5a (utvisning i 5 minuter) och ett besök på akuten i Ängelholm. Med redan två tidigare skador på Centern Arta Tahiri & nu Viviana Lundberg med en svår hjärnskakning står laget inför tuffa beslut och jobbig väg till en efterlängtad final, en final som avgjordes på straffar. SKNv stod för motståndet och efter full tid och straffar stod motståndar laget även som segrare.







Jessica Pettersson, ledare och coach, om finalen
"Vi är fortfarande obesegrade,det var ingen strafftävling vi anmälde oss i.Så vi har vunnit ändå!"

Men efter allt kämpande och slit laget har gjort, så är vi trotts allt inte missnöjda med vårt silver.






 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela