Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Nu tar vi tag i detta!!

Publicerad 2011-09-28 09:58:41 i Allmänt

Då vi hade en mindre bra träning igår, var jag en av dom som gick hem för att mentalt bygga upp och ställa om inför torsdag. Vi behöver mer fokus och seriositet på träningarna om vi ska nå de mål vi satt upp tillsammans. Alla måste dra åt samma håll och vilja samma saker! Att springa och prata om helgens händelser eller något som hände på jobb tidigare under dagen är inte ok. Detta är varken rättvist mot sina ens medspelare som kämpar för att få speltid till matcherna eller Stefan, som redan nu lägger ner oändligt mycket tid på oss!

Jag hoppas att vi alla lärde oss någonting av våra felpassningar, luftbollar och dåliga spel igår. Det gjorde i alla fall jag; Brist på fokus resulterar i dålig träning! För att utvecklas och bli en bättre innebandyspelare så måste man alltid ge maximal kapacitet. När man sedan nått den linjen, så ska man ge lite, lite till och det är det som ger resultat. Vi gör inte bara oss själva en stor otjänst  om vi struntar i att komma till träningarna. Utan sviker även hela laget - vilket jag fortsättningsvis inte vill vara en del av och det hoppas jag att även att ni inte vill!

På torsdag kommer Stefan vara borta, men Jessica och Filip kommer att hålla i träningen istället.
Jag hoppas verkligen att folk som känner sig träffade av texten ovan, tar sig i kragen och börjar komma och träna och även fokusera på träningarna.

Det är VI tillsammans som satt upp det här målet. Ingen annan har tvingat oss! 

NU börjar vi fullfölja detta. En för alla, alla för en!


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela