Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Kapten Persson inför morgondagens match!

Publicerad 2011-09-23 17:01:52 i Allmänt

Imorgon möter vi Malmhaug i skånemästerskapen på bortaplan! Det är ett fysiskt lag som har mycket rutin med sig i ryggsäcken och rullar boll snabbt mellan varandra. Det kommer denfintivt bli något liknande vårt möte med Hjärnarp. Förhoppningsvis har vi lärt oss att stå upp från början ifrån denna match och kommer inte släppa in ett par snabba bollar i de första minuterna. Vi är ett bra lag med mycket vilja och står vi bara upp från start så kommer det bli en mycket jämn match, och förhoppningsvis även ett slutresultat till vår fördel.

 Som vanligt kontaktar vi Kapten Ida Persson för att få höra hennes tankar inför morgondagen:
 

"Jag tror som alltid att det kan bli en spännande match och att nervösa känslor kommer smyga sig fram men det bevisar bara att vi är taggade, taggade för vinst och innebandy! nu gäller det att vi håller huvudet högt och hjälper varann och går in med en äkta Åbyglöd och visar att vi kan lira riktigt bra innebandy! Med vår vilja kommer vi visa malmöborna vart skåpet ska stå! Som jag alltid kommer säga: Vi vill, vi kan och vi ska!"

Det återstår en match i vår grupp i skånemästerskapen, vilken är vår imorgon kl 13.30.
Matcher som har blivit spelade under månaden är:

27/8 Hjärnarp - Åby Resultat: 6-1
28/8 Hjärnarp - Röke Resultat: 8-2
11/9 Malmhaug - Röke Resultat: 8-3
15/9 Malmhaug - Hjärnarp Resultat: 1-5
18/9 Åby- Röke Resultat: 6-5

Aktuell tabell, med en match kvar:

1. Hjärnarp Poäng: 9
2. Malmhaug Poäng: 3 / Åby Poäng: 3
4. Röke Poäng: 0

NU SER VI TILL ATT VINNA IMORGON TJEJER!!


      

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela