Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Inför veckan!

Publicerad 2011-09-12 15:25:16 i Allmänt

Stefan Magnusson svarar på ett par snabba frågor gällande hur veckan kommer se ut, då vi har match mot Röke på söndag!

Hur kommer veckans träningar se ut?
- Då vi har match på söndag, så kommer vi spela ihop femmorna så gott det går. Mycket spel och taktikupplägg utlovas. Kom nu på träningarna tjejer!

Det har varit ganska mycket folk borta pga sjukdom den senase två veckorna. Tror du att det blir någon förbättring denna veckan?
- Ja, man kan ju inte vara sjuk i två-tre veckor? Eller?! Jag hoppas att tjejerna inser hur viktiga träningarna är framöver! Det måste börja bli allvar nu!

Nu har vi varit matchlediga i två helger, och vi hade en väldigt bra start innan dess, då vi vann de två första matcherna. tror du att det har en påverkan på vårt spel på söndag?
- Det är så pass länge sedan, så det tror jag inte har någon påverkan på vårt spel på söndag.

Du var och kollade på våra, kanske, störta konkurrenter i fredags. Jag pratar om matchen mellan Åstorp- Skurup, vad tyckte du om den?
- Matchen var rent ut sagt skitdålig. Åstorp levererade inte vad jag trodde dom skulle göra och det var ingen tanke överhuvudtaget bakom bollen. Det var dålig kvalite på innebandyn, och jag hoppas verkligen att vi spelar bättre än så, när vi möter dem! Det var dock ett rättvist resultat, då båda lagen var dåliga!

Tack Stefan!

Match mot Röke på hemmaplan kl 11.00 söndag 18/9!

Kommentarer

Postat av: Ängelholms publik

Publicerad 2011-09-13 18:23:13

Hur kan du säga att Åstorp och Skurup är de största konkurrenterna i div. 3? Efter att ha sett FCH spela ut ENG IBC i 60 minuter är nog det det farligaste laget ni ska passa er för.

Postat av: Catrin K

Publicerad 2011-09-13 22:27:38

Jag har aldrig påstått att Skurup är något vidare lag, dock har jag skrivit att Åstorp, våra grannar, möjligen kanske kan vara våra största konkurrenter. Fch är definitivt farliga, och det ni säger kan säkerligen stämma. Men de kan även vara så att engelholm gjorde en dålig match. Engelholm har en bredare spetskompetens i sin trupp, och har därmed mer möjligheter att avancera sitt spel än fch, som tagit upp många yngre i år. Dock behöver de ju inte vara något negativt. Det får helt enkelt visa sig!

Postat av: Stefan

Publicerad 2011-09-14 09:54:50

Först vill jag säga att det är roligt att Ängelholms publik har hittat hit.



Tror att det blir en jämnare serie i år. Det finns inga lätta matcher. Vet dock att några lag är bättre än andra. Och FCH borde vara ett av de bättre lagen kommer ju dock ifrån 2:an.

Postat av: Lite Koll

Publicerad 2011-09-14 20:47:44

Fast Skurup spelar ju inte ens i samma serie, kanske inte så farliga då.

Postat av: Catrin K

Publicerad 2011-09-14 20:55:43

Det stämmer. Skurup spelar inte i vår serie. Det har vi dock heller aldrig påstått :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela