Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Framgången ligger gömd hos dom yngre.

Publicerad 2011-10-07 09:42:35 i Allmänt

Denna morgon tänkte vi ägna åt de juniorer som kommit upp och visat framfötterna i damlaget i år.
De tjejer som tagit steget upp är:

                                                                      
                         
Arta Tahiri     Rebecca Pettersson    Alena Mustafic      Isabella Andersen     Viviana Lundberg
Center           Forward                     Back/Forward        Forward                   Back


Detta är ett gäng mycket duktiga tjejer med stor potential för framtiden. Deras utveckling har gått i spikrak riktning och jag måste berömma deras lyhördhet och mottaglighet för förändringar. Dessa unga tjejer tar för sig och lyssnar på Stefans förbättringsförslag redan från början. Jag och många andra är mycket stolt över dem.

Jag har fått den äran att spela med både Arta och Alena, och dessa två har lyssnat och tagit åt sig väldigt mycket under de matcher vi spelat tillsammans. Man ser en klar förbättring och de här små tipsen som man kommit med, har tagit sig form i de unga spelarna. Mycket roligt att se! Även mycker roligt att detta gäng har fått så pass mycket speltid som de flesta av dom nu fått och att de, pga deras ambition under försäsongen, redan nu har i princip samma förutsättningar som de ordinarie spelarna i damlaget. Stefan Magnusson kommenterar med att platserna nu är färre och att konkurrensen växt sedan föregående säsong. Han ser en stor utvecklingspotential i alla spelarna och har framförallt lagt märke till Alena och Viviana som har börjat ta för sig rejält de senaste veckorna. 

Vill även passa på att gratulera Viviana och Arta som tagit sig vidare till nästa uttagning för skånelaget, den 16 oktober. Bra jobbat och stort lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela