Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Seriematch nummer två på ingång!

Publicerad 2011-10-21 09:44:41 i Allmänt

Efter en ranglig seriepremiär mot Röke så går vi nu mot seriematch nummer två. Denna spelas på hemmaplan mot Göinge IBK klockan 13.00 på lördag! Göinge är ett relativt nytt lag (bildades 2010) och har gjort bra ifrån sig under försäsongen, där dom spelar både 3-3 mot Örkelljunga som spelar i damernas division 2, och även tagit sig vidare i skånemästerskapen, (där vi ska möta dem på tisdag, även då på hemmaplan). Nu gäller det att gå in med en ödmjuk attityd och full fokus från början. Då vår första seriemtach mot Röke inte alls gick som vi förväntat oss, så får vi den här gången gå in med en annorlunda inställning om vi vill vinna!
Göinge har hunnit spela en match i seriespel och där mötte dom Båstad GIF där dom förlorade med 3-2. Detta är alltså ett taggat lag som precis som oss förlorat sin första match med uddamålet, och jag kan garantera att de kommer bli en tuff och spännande kamp på lördag i Klippans sporthall! 

    


Vi passar även på att önska åbyherrarna lycka till i deras möte mota Örkelljunga, samma tid och datum på bortaplan!

Kommentarer

Postat av: Lite frågor.

Publicerad 2011-10-22 18:12:28

Grattis till eran vinst idag tjejer, bra jobbat!



Måste fråga när Jessica och Fredrika är spelklara igen? Det märks att de inte varit med på ett tag nu. Att ha två poängmaskiner vid sidan av är ju givetvis ett avbräck, så den stora fråga är egentligen, kommer de båda att vara spelklara mot FCH?

Hur har det påverkat Kleist att inte få spela med Jessica, kommer de att hitta tillbaka till det fenomenala spelet de hade i början av säsongen?

Var kommer Fredrika gå in och spela nångonstans?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela