Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Magnusson svarar.

Publicerad 2011-10-24 11:39:14 i Allmänt

I inlägget om seriematchen mot Göinge fick vi ett par frågor av en anonym insändare. Självklart så vill vi försöka svara på alla frågor som kommer och ringer därför upp Stefan Magnusson som svarar. Även ett tack för att du läser bloggen och för gratulationerna! 

Kommentarer
Postat av: Lite frågor.

Grattis till eran vinst idag tjejer, bra jobbat!

Måste fråga när Jessica och Fredrica är spelklara igen? Det märks att de inte varit med på ett tag nu. Att ha två poängmaskiner vid sidan av är ju givetvis ett avbräck, så den stora fråga är egentligen, kommer de båda att vara spelklara mot FCH?
Hur har det påverkat Kleist att inte få spela med Jessica, kommer de att hitta tillbaka till det fenomenala spelet de hade i början av säsongen?
Var kommer Fredrica gå in och spela nångonstans?

Stefan Magnusson:
Fredrica är spelklar på tisdag och kommer därför att vara med på matchen mot Göinge i skånemästerskapen. Jessica kan jag inte svara på då vi inte riktigt har fått klartecken på när hon kommer kunna börja träna igen. Förhoppningsvis kommer hon att kunna vara med på matchen mot FCH, men det är osäkert då hon antagligen inte kommer hinna träna.
Om det har påverkat Kleist kan jag inte direkt svara på då hon gör poäng även nu när hon inte spelar med Jessica. Dom spelar bra ihop, men om de får tillbaka sitt fenomenala spel vet jag inte, då jag inte vet om de kommer spela ihop i framtiden. Det beror på hur det går på träningarna.
Vart Fredrica kommer gå in och spela kan jag tyvärr inte heller svara på. Det beror även det, på hur det går på träningarna. Vi får helt enkelt se.

Kommentarer

Postat av: Tack

Publicerad 2011-10-25 10:52:01

Tack för svaren.



Men enligt min mening och många andras så vore det tråkigt att sära på Jessica och KLeist. Det vore som att sära på Bond och Råå. Funkar det bör man fortsätta på ett vinnande koncept.



Kul att Fredrika är tillbaka redan ikväll.



Hur känner Jessica själv inför Fch matchen, hur känns hennes hand och vad säger läkarna?

Dax för en intervju kanskse?



Stort lycka till ikväll tjejer!!!!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela