Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Vinst med 9-1 för Åbydamerna i helgens match!

Publicerad 2011-11-28 13:34:49 i Allmänt

Under fredagen var Åbydamerna och spelade match i Båstad. Med ovanligt många spelare skadade och lediga, så var vi väldigt kort med folk och både Hanna Lindskog(målvakt) fick hoppa in som utespelare, och Elin Lindberg (nyligen kommit tillbaka efter operation) fick ställa upp och följa med. Vi hade även två juniorer med, som hoppade in och avlastade backpositionerna.

Åby ställde upp med följande lag:
Jenny Rolfsson (målvakt)
Hanna Andreasson (målvakt)
Jessica Petterson
Cajsa Nilsson (Kapten)
Sofi Bond
Catrin kleist
Hanna Lindskog
Elin Lindberg
Petra Magnusson
Arta Tahiri
Elisabeth Jönsson
Fredrica Bengtsson
Emilia Cleasby
Linda Nilsson

Periodstatistik
Period 1: 0-4
period 2: 1-1
Period 3: 0-4

Utvisningar:
Jessica Pettersson: 2 minuter för hårt spel
Petra Magnusson: 2 minuter för otillåtet slag
Elisabeth Jönsson: 2 minuter för Hands

Poängstatistik:
Fredrica Bengtsson: 2 mål
Arta Tahiri: 3 mål
Jessica Pettersson: 1 mål, assist
Catrin Kleist: 1 mål, 1 assist
Petra Magnusson: 1 mål, 1 assist
Cajsa Nilsson: 1 mål, 1 assist
Elisabeth Jönsson: 1 assist

Då vi inte hade ett fullt lag så blev det inte heller de formationer som vi tidigare spelat med. Vi gick in med intställningen att det skulle bli en tuff match då vi inte riktigt visste hur mycket vi kunde leverera.
Det visade sig att vi klarade detta mycket bra och, även om vi skulle satt fler av våra chanser, så lyckades vi ändå få ihop 9 mål under matchens gång. Vi spelade runt bollen och visade ett rutinerat spel, som vi inte visat på ett par matcher. Var mycket roligt att se hur duktiga juniorerna; Emilia Cleasby och Linda Nilsson, var som vi lånat upp. Det gjort helt klart en 100%ig match, och hjälpte upp damlaget med briljans och de spelade ett förvånandsvärt tålmodigt och snyggt spel, trots att de var deras första match med damlaget och lite nervösa före matchen. Helt klart fredagkvällens hjältar! Detta är två mycket duktiga tjejer och vi kan bara hoppas att vi har turen att få hjälp av dem igen! Stort tack för att ni ställde upp!

 
  Ovan ser ni bild på Emilia och Linda! 
 
 Glöm inte att träningen börjar klockan 18.00 imorgon, med fysträning i källaren!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela