Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Tung uddamålsförlust mot grannarna.

Publicerad 2011-11-21 12:40:51 i Allmänt

Det var en tung förlust mot Åstorp igår.  Det var ett bra motstånd med en imponerande målvakt, men de måste jag påstå att även vi var. Vi gjorde tre jämna perioder, enligt Stefan Magnusson och hade en del otur med våra skott på mål; ribbskott,stolpskott, boll som studsade på linjen etc. Detta är naturligtvis ingenting man ska skylla på, för dom hade en väldigt duktig målvakt som tog en stor del av våra skott, men de känns ändå lite surt med tanke på att vi gjorde en så pass bra match som vi gjorde. Dock höll det inte hela vägen och Åstorp fick gå hem med poängen. Matchen mellan Åbydamerna- Åstorp/Kvidinge slutade 1-2.

Det vi kan ta med oss från denna match är vårt tålmodiga spel och att vi verkligen försökte vårda bollen och rulla den inom laget. Var kul att se att vi stundtals fick till delar av vårt spel, som det faktiskt var länge sedan vi visade. Nu gäller det att ta nya tag och vi har även fått veta utav denna match att vi kan mäta oss med topplagen i serien. Åstorp är ett bra lag och kan vi mäta oss och spela jämnt med dom, så är möjligheterna många. Nu håller vi huvudena högt och ge järnet på nästa match! 

 Periodstatistik 
 Period 1: 1-1
 Period 2: 0-1
 Period 3: 0-0

  
Självklart hade vi vår duktiga fotograf i publiken; Micke Råå. Besök gärna 
   hans hemsida för mer bilder ifrån matchen,
www.diezel.se

  Åbydamerna spelade med sorgeband på vänster arm under denna match till
  minne av Claes Månsson, som tidigare under veckan tyvärr avlidit i en trafikolycka. 
  Vi sänder våra varmaste tankar åt hans familj. 
 

  

  
  
  
  
   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela