Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Tisdagens träning för Åbydamerna.

Publicerad 2011-11-30 08:34:35 i Allmänt

Gårdagens pass började med 30 minuters träning i form av kondition och styrka. Efter ett svettigt pass i källaren, var det dags att gå upp för 1,5 timmes träning med klubba och boll. Även om vi inte var fulla formationer, och hade 100%ig energi direkt efter ett hårt fyspass, så gjorde vi en relativt bra träning! Nu tar vi med oss detta till torsdag och har full fokus på det vi ska göra, så att vi är förberedda inför helgen. Då möter vi nämligen Willands, som inte bara har stormat igenom trean, utan även visat både ett fysiskt bra spel och att det har en hel del rutin på lager. Dom ligger på 15 poäng och vi ligger på 12, så det kommer alltså bli en väldigt tuff match! Mer info om detta kommer!

Efter det hårda träningspasset tog några av oss sikte mot MC Donalds. Vi har ju hört vår käre coach säga ett par gånger; "Det är viktigt att vi tar igen det vi tappat nu, tjejer". Självklart tar vi alltid åt oss det Stefan säger...

...och förutsätter att detta även gäller kalorier!? ;)

   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela