Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Match mot IBK Engelholm på Söndag!

Publicerad 2011-11-04 12:01:13 i Allmänt

På söndag spelar vi mot IBK Engelholm kl 14.00 i Strövelstorpshallen. Det kommr bli en riktig nostalgitripp för en del av oss som tidigare spelat och har Strövelstorp som moderklubb. Många av spelarna i respektive lag känner varandra, och det kommer bli en spännande match! Engelholm har ett bra lag och många rutinerade spelare! Vi tar oss därför en pratstund med en av spelarna för att se hur dom förbereder sig inför mötet mot oss. Stämningen är på topp och det ska bli en mycket rolig match att spela!


Hur ser du på mötet mot oss på söndag?
- Det ska bli roligt och spännande eftersom ni är ett helt nytt lag om man jämför med de Åbylaget vi mött förr .. Blir nog en tuff match där det kan gå hur som helst! :):) Ser framemot det!

Många av spelarna i lagen känner varandra och för en del av oss blir de lite av en nostalgitripp. Hur känner ni inför detta? Tror du att det kommer påverka mötet?
- Innan matchens början kan det säkert vara lite lättare stämning, men när domaren väl har blåst igång matchen så tror jag att det kommer vara som vanligt .. Detta är den matchen som i alla fall jag sett mest framemot!

Hur tror du att matchen kommer att se ut?
-
Går knappt att svara på.. Tror att båda lagen kommer vara så taggade till tänderna så att det första målet kan vara avgörande. Publiken kommer få uppleva en rolig match i strövels arena!

Är du nervös inför matchen? ;)
- Inte än men det kommer nog vara mycket nerver inblandat precis innan matchstart. Att vara nervös är bra så jag hoppas att fjärilarna i magen snart träder fram :)

Vad tippar du för resultat?
- 3-2 .. En vinst som nog kommer sitta långt inne! Det blir en spännande match!



                  

Kommentarer

Postat av: Tommy

Publicerad 2011-11-05 09:53:41

Tyvärr kan jag inte komma, men önskar ett stort lycka till på söndag i denna viktiga match. 3 poäng eller?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela