Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Förslöv vs Åbydamerna . Ännu en seriematch på ingång!

Publicerad 2011-11-11 10:43:35 i Allmänt

Imorgon kommer Förslöv och gästar oss på hemmaplan. Det kommer bli en tuff och jämn match, så vi förväntar oss mycket stöd ifrån vår trogna hemmapublik! Förslövs två senaste, spelade matcher gick med vinst. Den ena mot Göinge som resulterade i 5-2, och den andra mot IBK Engelholm som avslutades med 4-3. Om man nu ska jämföra resultat så har det i våra matcher som bekant blivit 4-0 (6-4 i SkM) mot Göinge och 5-1 mot IBK Engelholm. Det blir alltså en spännande match i Klippans sporthall imorgon klockan 13.00!

Stefan Magnusson om morgondagens match:

Vad tror du om matchen imorgon?
-Att det kommer en jämn match.

Vad har hänt sedan förra mötet (föregående säsong) mot Förslöv?
-
Förra säsongen var Förslöv ett av dom två lagen där vi inte tog en enda poäng. Vad som har hänt hos Förslöv har jag ingen aning om. Men vi har en breddare trupp med fler möjligheter och just nu har vi en stark förstafemma, och inom kort kommer vi även att ha två starka femmor till.

Med vilket spelupplägg kommer du gå in i morgondagens match, två eller tre kedjor?
Med skador och lite frånvaro så kommer vi att starta med två femmor.

I matchen mot IBK Engelholm, blev de inga mål producerade i första perioden, hur tänker du för att det ska bli annorlunda i morgondagens match?
-
Jag tror ju fortfarande på vårt spel så vi  kommer inte att ändra så mycket från start. Tålamod och vilja hos spelarna. Kanske måste komma några steg högre. Framförallt så ska vi även sluta tänka så mycket och istället bara spela innebandy. Nervositeten tror jag är borta nu, när vi har spelat några matcher.

          

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela