Engagemang - Motivation - Tålamod!

Råbocka - Åby

Publicerad 2011-12-18 21:23:56 i Allmänt

I lördags var det dags att ta sig till Hjärnarp för en match i Rantzowshallen mot Råbocka.
Det var lite svajjig stämning inom laget innan uppvärmningen, men när matchen kom igång så var alla på g och såå taggade. Vi ville verkligen avsluta nu inför julen med en god seger ; )

Vi rullade boll, hjälpte varandra både framåt och bakåt. Jobbade som ett lag ska göra. Men ändå ville sig siffrorna inte mer än till 0-1 efter första perioden.
Andra perioden dominerade vi. Vi spelade en rolig innebandy, hittade varandra mycket bra och gjorde det där lilla extra emellanåt. Även vårt power- och boxplay gick bra.
Andra perioden slutade 0-3.
Gick in i tredje perioden med 0-0 i huvudet, med en kämpaglöd om att vi skulle fortsätta kämpa. Råbocka pressade högre upp och vi hade långt mellan försvar och anfall. Men när perioden var slut var det 0-1 till oss.

Så matchen slutade alltså med 0-5, alla kämpade och gjorde en mycket bra match. Vi hade nya femmor som vi testade idag och det fungerade mycket bra i båda femmorna. Alla som var med fick speltid denna match.

utdrag från innebandy.se
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har vi träning på tisdag den 20 dec, sen håller vi ledigt veckan efter jul.
Tränar igen den 3 januari. Sen önskar vi alla tjejer från laget som ska spela i Gothia Lycka till den 5-8 jan.
Träning som vanligt sen, tisdagar och torsdagar.
Första matchen nästa år är 15 januari kl 16.00 mot Röke.