Åby IBK F16 2012/2013.

Engagemang - Motivation - Tålamod!

Åbydamerna ifrån en motståndares ögon!

Publicerad 2011-08-24 12:29:13 i Allmänt

Första matchen mot Örkelljunga gick ju som bekant överraskande bra. Matchen slutade 7-0!
För att ta de allra bästa med oss ifrån denna insats så har vi tagit oss tid och pratat med en av spelarna ifrån Örkelljunga.  

Nedan följer intervjun: 

Du var med och spelade första träningsmatchen mot oss. Med vilka tankar gick ni in i matchen?
-Vi såg denna match som ett sätt att få bättre sammanhållning i laget. Vi har fått många nya spelare från bl a Emmaljunga och hälften av oss hade inte ens träffats innan matchen. Det var även ett bra tillfälle för oss att prova på det nya försvarsspel som vi har börjat träna på.

Som ni säkert fått höra så har vi fått en del nyförvärv. Hur upplevde ni Åbys sammanhållning och inställning till varandra?
-
Det är alltid svårt att säga som motståndare, men det verkade som att ni kommit ihop bra som ett lag och att stämningen var positiv hela matchen.

Vad tyckte du om matchen i helhet?
-Första perioden var det kaos i vårt lag vilket kanske inte var så konstigt eftersom vi då försökte lära oss namnen på alla.. Andra och tredje perioden kändes det däremot som att vi kom in mer i matchen.

Ansåg ni att ni gjorde en bra match men att vi var duktigare eller att ni gjorde en dålig match och vi därmed kunde vinna?
-Helt ärligt så gjorde vi inte en bra match och resultatet var därmed helt rättvist.

Vilka tre lag tippar du högst i serien?
-
Jag har dålig koll på lagen i div 3, men ni kommer säkerligen ligga i topp!


Tack så mycket för den trevliga pratstunden och vi önskar Örkelljunga lycka till i fortsättningen!



Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åby IBK F16 2012/2013. Engagemang - Motivation - Tålamod

I våras blev det bestämt att det skulle anmälas fler flicklag till seriespel säsongen 12/13. Flickor 16 och Flickor 15. Här kan ni följa oss på träningar, matcher och andra aktiviteter. Alla mellan åldrarna 95-98 spelar i dessa laget, och bättre sammanhållning får man leta efter! Under hösten kommer tjejerna att delta i både seriespel, SM, DM och övriga cuper såsom t.ex Gothia. Mycket information och resultat kommer att läggas upp här på bloggen, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Engagemang - Motivation - Tålamod!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela